Postul de televiziune CNN a concediat trei angajați pentru că au venit la birou nevaccinați. Compania nu a dezvăluit detalii despre funcțiile acestora, însă a precizat că are zero toleranță pentru astfel de cazuri.

postul-de-televiziune-cnn-a-concediat-trei-angajati-pentru-ca-au-venit-la-birou-nevaccinati-compania-nu-a-dezvaluit-detalii-despre-functiile-acestora,-insa-a-precizat-ca-are-zero-toleranta-pentru-astfel-de-cazuri.

În nota citată de Reuters, președintele Jeff Zucker le-a precizat angajaților că compania are o politică de toleranță zero în astfel de cazuri și a cerut angajaților săi să fie vaccinați pentru a veni la birou sau pentru a lucra pe teren.

Toți angajații de la știri, sport și studiouri trebuie să fie vaccinați. Suntem fermi cu privire la asta de luni de zile, deci nu ar trebui să existe confuzie“, potrivit notei. Astfel, prezentarea dovezii vaccinării ar putea deveni acum o parte formală a procesului de angajare.

Totodată, CNN impune purtarea măștilor în spațiile de lucru din Los Angeles, Washington DC și Atlanta, Zucker și amână revenirea la birouri în formulă mai amplă până în luna octombrie. 

Sursă: Reuters.