Firma de curierat DPD România a fost ținta unui atac de phishing. Mai mulți clienți au primit un mesaj prin e-mail expediat de la o adresa fără legătură cu compania, prin care erau îndemnați să își modifice datele livrării accesând un link-capcană.

firma-de-curierat-dpd-romania-a-fost-tinta-unui-atac-de-phishing-mai-multi-clienti-au-primit-un-mesaj-prin-e-mail-expediat-de-la-o-adresa-fara-legatura-cu-compania,-prin-care-erau-indemnati-sa-isi-modifice-datele-livrarii-accesand-un-link-capcana.

DPD Romania a anunțat că, în cursul zilei de azi, mai mulți clienți au primit un mesaj prin e-mail, expediat de la o adresa similară cu cea a companiei, dar fără vreo legătură cu “@dpd.ro”, prin care erau îndemnați să își modifice datele livrării accesând un link-capcană.

Compania recomandă celor care au primit mesajul să îl șteargă, iar în cazul în care au descărcat fișierul din link-ul capcană ștergerea acestuia de pe dispozitiv și e-mailul și să contacteze cât mai curând posibil Departamentul IT & Security.

Firma de curierat îndemnă clienții să fie vigilenți: “Dacă nu ați primit acest e-mail, vă rugăm sa fiți vigilenți la posibilele încercări de phishing la care ați putea fi expuși în viitor“.